a

Onze aanpak

Laten we samen bouwen!

Van der Steeg is al meer dan 100 jaar een betrokken familiebedrijf. De vierde generatie bouwers voelt zich niet alleen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van aantrekkelijke, duurzame huur- en koopwoningen. We zijn ook steeds vaker een betrouwbare partner in de realisatie van moderne woon-zorgvoorzieningen.

Van idee, grondverwerving tot complete ontwikkeling en daadwerkelijke realisatie. Onze kracht ligt in de betrokkenheid bij het hele ontwikkel- en bouwproces. Wij denken mee in alle fases en zijn vervolgens de gewetensvolle doeners. In een straal van één uur rijden van thuisbasis Genemuiden, in Flevoland, Overijssel en Zuid-Drenthe staat Van der Steeg voor zakendoen op basis van vertrouwen. Dat maakt ons bijzonder.

Onze_aanpak_bouwen
Onze_aanpak_acquisitie_verwerving

Fase 1

Acquisitie & verwerving

De eerste stap in de realisatie van een woningbouwproject of een woon-zorggebouw kan heel verschillend zijn. Onze betrokkenheid kan voortkomen uit:

  1. Aankoop van kale bouwgrond of binnenstedelijke locatie
  2. Prijsvraag vanuit gemeenten
  3. Specifieke zorgvraag vanuit de samenleving
  4. Deelname aan een gezamenlijk bouwteam met een ontwikkelaar, woningbouwcorporatie of belegger

Van der Steeg is altijd behulpzaam. Vanaf het allereerste idee tot realisatie en soms exploitatie.

Het voortraject >

Ontwikkeling en concept

Fase 2

Ontwikkeling & concept

Bij de ontwikkeling van een project moeten belangrijke vragen worden beantwoord. Waar heeft de markt behoefte aan? Welke oplossing is vanuit kostenoogpunt het beste haalbaar? Om initiatiefnemers grip te geven op de haalbaarheid van een project, geven wij op een degelijke manier inzicht in de stichtingskosten. Door toepassing van beproefde bouwstenen ontstaat snel duidelijkheid over de technische en financiële haalbaarheid. Wij zijn als geen ander gewend te luisteren naar de wensen van onze klanten en die wensen te vertalen in verschillende scenario’s. Flexibel en gevarieerd. Zo duurzaam als mogelijk.

Naar de tekentafel >

Fase 3

Bouw & realisatie

Aan start bouw gaat een grondige voorbereiding vooraf. Onze projectbegeleiders doorgronden de opgave. Zij weten wat er allemaal aan mankracht en materialen nodig is voor een vlekkeloos bouwproces. Dit doen wij met vakkundig personeel, producten uit eigen timmerfabriek of van vertrouwde toeleveranciers en gekwalificeerde onderaannemers. Doorgaans bedrijven waar al jarenlang op basis van vertrouwen mee wordt samengewerkt. Door effectieve samenwerking met al die partners in de bouwketen is het voor Van der Steeg mogelijk dat beloofde product te realiseren. Een echt thuis. Voor iedereen.

Aan de slag >

Fase 4

Verkoop & bewoning

Door de bouw van projectmatige rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen, appartementen en bijzondere woon-zorgvoorzieningen, voorzien we in de gevarieerde vraag van particuliere kopers, corporaties, beleggers en zorgpartijen. Zij krijgen hun huis. Hun thuis.

De uiteindelijke oplevering beschouwen we nooit als het eindpunt van ons werk. Wij zorgen ervoor dat een woning of zorgvoorziening niet alleen goed bewoonbaar is, maar ook uitstekend bewoonbaar blijft. We blijven betrokken. Ook na oplevering.

Onze nazorg >

V
Onze_kracht_ontdekken_Van_der_Steeg

Onze kracht ontdekken?

Maak kennis met Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen en maak vandaag nog een afspraak:

038 – 38 54 288 info@vandersteeg.nl