11 januari 2024

Ingeloot voor nieuwbouwwoningen in Groot Nooten Lelystad

24 nieuwbouwwoningen in Groot Nooten in de nieuwbouwwijk Warande in Lelystad

Van der Steeg is ingeloot door de gemeente Lelystad om als één van de ontwikkelaars te mogen gaan bouwen in Groot Nooten. Hier zullen wij 8 rijwoningen en 16 twee-onder-één-kapwoningen realiseren. Groot Nooten ligt in de nieuwbouwwijk Warande in Lelystad in het gedeelte De Nooten aan de Torenvalktocht, tussen twee parken in. Een deel van de woningen grenst aan het groen en een deel ligt richting de Torenvalktocht.

Kaart Groot Nooten Warande Lelystad

Betaalbare woningen passend in de uitstraling van Groot Nooten

Groot Nooten is het tweede nieuwbouwproject dat wij in Warande mogen realiseren. Eerder hebben wij al eens zes twee-onder-één-kapwoningen aan de Parnassialaan gerealiseerd.

"We gaan graag opnieuw aan de slag in Warande, eerder is ons dat goed bevallen. We hebben er zin in om een mooi project neer te zetten." - Anne van der Steeg

De woningen zijn ontworpen in samenwerking met ZAAK VAN NN. De woningen zullen een eigentijdse, landelijke dorpse bouwstijl in blauw tinten krijgen, afgedekt met zadeldaken en forse dakoverstekken. Het is de verwachting dat de woningen voor de zomer in verkoop gaan.