23 juni 2023

Start sloop voor nieuw plan in Zwartsluis

De sloop- en saneringswerkzaamheden zijn begonnen voor het nieuwbouwproject ‘De Whaa’ in Zwartsluis

Na 15 jaar zijn deze maand eindelijk de voorbereidingen voor het nieuwbouwproject aan het water De Whaa in Zwartsluis begonnen. Op deze mooie locatie wordt een nieuw plan gerealiseerd met een appartementencomplex en negen vrijstaande woningen. Begin deze maand is Van Reel groep gestart met de sloop- en saneringswerkzaamheden. De leegstaande bungalow met de fabrieksgebouwen zijn inmiddels met de grond gelijk gemaakt. Ook heeft NTP de asbestsanering in de grond afgerond en is er op de locatie zand aangebracht voor de voorbelasting. Dit als voorbereiding op het bouwrijp maken.

Sloopwerkzaamheden De Whaa Zwartsluis

De plek aan het water is niet alleen een prominente, maar ook een veelbesproken plek, die in de volksmond bekendstaat als ‘Roskam en Klaver’. Die verwijst naar de visgroothandel die hier ooit was gevestigd. Het nieuwbouwproject ‘De Whaa’ bestaat uit negen vrijstaande woningen en een appartementencomplex. Wij zullen hiervoor de ontwikkeling en realisatie van het appartementencomplex met in totaal 13 appartementen uitvoeren. Het gebouw komt op de hoek van het terrein, aan het water te staan. Wij streven ernaar om de appartementen dit najaar in verkoop te brengen.

Aan het water De Whaa

W

Van de vrijstaande woningen zijn nog drie kavels beschikbaar. De particuliere kavels voor de woningen worden aangeboden via Bonthuis Vaartjes Makelaars.

Beschikbare kavels