14 november 2023

Tekenen koopovereenkomst gronden Zeeheldenwijk Urk

Officieel tekenmoment

Het is officieel! Afgelopen donderdag heeft onze directie de koopovereenkomst voor de gronden in de Zeeheldenwijk op Urk getekend. Wethouder Nathanaël Middelkoop van de gemeente Urk en Anne van der Steeg van Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen waren hierbij aanwezig. In de Zeeheldenwijk zullen wij in totaal 110 woningen realiseren. In april 2024 verwachten wij te starten met de bouw van de eerste woningen.

We zijn blij dat we door de gemeente Urk geselecteerd zijn en uiteindelijk de gronden in de Zeeheldenwijk gegund hebben gekregen. Hierdoor kunnen wij de juiste woning, op de juiste locatie, op het juiste moment, voor de juiste doelgroep en voor de juiste prijs realiseren voor de Urker bevolking.

Tekenen koopovereenkomst gronden Urk

De Botter

Ons plan De Botter bestaat uit 19 appartementen, 76 rijwoningen, 14 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De vrijstaande woning en bijna al onze twee-onder-één-kapwoningen zijn inmiddels onder optie. Er zijn nog enkele appartementen en tweekappers beschikbaar. Vanavond en morgenavond zal de loting zijn van de hoek- en tussenwoningen. Kijk op onze projectwebsite De Botter of ga naar één van de verkopende makelaars voor meer informatie: Hoekstra Assurantie & Makelaardij of HL Vastgoed.