15 februari 2023

Update nieuwbouwkantoor

Het dak zit erop! De vlag is gehesen!

Medio 2022 zijn wij gestart met de bouw van een compleet nieuw en eigentijds onderkomen. Een slim ontwerp dat zowel qua exterieur als interieur past bij de huidige tijd en hiermee klaar is voor de toekomst. En we hebben nieuws: vorige week hebben wij het hoogste punt van de bouw bereikt! Het dak zit erop. In het onderstaande filmpje nemen onze Uitvoerder Jan Brouwer en Technisch projectontwikkelaar Richard Evertze je mee vanaf de start bouw tot het plaatsen van de dakelementen.

Het nieuwe kantoor is vier bouwlagen hoog en bestaat uit een staalconstructie met kanaalplaatvloeren. Op de begane grond bevindt zich een deel van de werkplaats van onze eigen timmerfabriek. Hiermee breiden we de ruimte van de werkplaats flink uit. Op de verdiepingen komt kantoorruimte en een grote multifunctionele ruimte.

Maar we moeten nog even geduld hebben; de verwachting is dat in het najaar van 2023 de nieuwbouw van deze inspirerende werkomgeving gerealiseerd is!

 

‘Een droom die uitkomt!’

De bouw van een nieuw kantoor is voor de vierde generatie Anne en Berend Jan van der Steeg ‘een droom die uitkomt’. In samenwerking met HofmanDujardin Architecten is het nieuwe kantoor met uitgebreide werkplaats tot stand gekomen. Benieuwd naar het verhaal achter de nieuwbouw? In de onderstaande video vertellen Anne en Berend Jan vol trots over ‘hun droom’ en de bijbehorende ambities.

Neem een kijkje!

 

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de voortgang!