Van der Steeg_rijwoningen Aan de Zuid_De Boeg Dronten

Aan de Zuid – rijwoningen

Z
Plaats

Dronten

Architect

F.P. Lahaye Architekt AVB.BNA

Ontwikkelaar

Van der Steeg

Project status

Afgeronde projecten

Bouwperiode

2023-2024

Situatieschets_rijwoningen Aan de Zuid_Van der Steeg

Aan de Zuid: 13 ruime en moderne rijwoningen Aan de Zuid in Dronten

Ruim en modern wonen

Op een centrale plek in Dronten Zuid – locatie De Boeg – worden 59 nieuwe woningen ontwikkeld. De tweede fase van ons project ‘Aan de Zuid’ bestaat uit 13 ruime rijwoningen in verschillende types.

In deze moderne woonbuurt heb je de keus uit een woning met een langskap of met een plat dak en extra ruimte op de tweede verdieping. Op de begane grond vind je een ruime tuingerichte woonkamer en boven zijn standaard drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is naar wens in te delen met optioneel nog meer kamers. De woningen zijn op-en-top duurzaam en bieden je al het wooncomfort dat je zoekt.

Markante stijl met fraaie accenten

Het blok wordt gevormd door acht tussenwoningen met een langskap en vijf woningen met een plat dak. Alle woningen hebben een beukmaat van 5,4 meter en beschikken over een fijne tuin op het oosten.

Opvallend stijlvol aan deze moderne hoek- en tussenwoningen is de lichte uitstraling van het gemĂȘleerde metselwerk. Raampartijen op de begane grond aan beide kanten van de woning zorgen voor veel licht in huis. Op de hoeken en in het midden van het blok is de extra hoge gevel van een vijftal woningen prominent aanwezig. Het platte dak biedt nog meer leefruimte dankzij de volwaardige derde woonlaag. Op deze verdieping vind je standaard een vierde slaapkamer en is optioneel een hobby- of werkkamer te realiseren.

Alle ruimte die je nodig hebt.

Van der Steeg_rijwoningen Aan de Zuid_keuken naar woonkamer
Van der Steeg_rijwoningen Aan de Zuid_vogelvlucht
Swipe voor meer foto's

Verkopende partijen

De Makelaars van 5VOOR12
0321 – 386 286
www.5-voor-12.nl

Makelaardij Van der Linden Dronten
0321 – 336 111
www.vanderlinden.nl

Alpina Dronten
0321 – 313 774
www.alpina.nl

V
Contact_Anne_van_der_Steeg

Heb je interesse? Laat het Anne weten!

Dit project is verkocht! Wellicht kan ik je helpen met een woning van een ander project. Neem gerust contact met mij op:

038 – 303 19 19  avandersteeg@vandersteeg.nl

Bekijk ook deze projecten