Van der Steeg_Biddinghuizen De Erven

De 14 Erven

E
Plaats

Biddinghuizen

Architect

F.P. Lahaye Architekt AVB.BNA

Project status

Afgeronde projecten

Bouwperiode

2021-2022

Plattegrond_14 Erven

De 14 Erven: in De Graafschap Biddinghuizen zijn 12 schuurwoningen en 2 boerderijwoningen aan de Erve Brooks ontwikkeld en gerealiseerd.

De 14 Erven

In het nieuwbouwproject ‘De 14 Erven’ brengen we de nostalgische boerensfeer terug in een eigentijds nieuwbouwproject. Het project bestaat uit twaalf schuurwoningen en twee boerderijwoningen, gelegen aan de verkeersluwe straat ‘Erve Brooks’ aan de rand van de wijk. De woningen worden twee aan twee gebouwd en zijn allen gelegen op ruime kavels, grenzend aan een groenstrook. De woningen zijn volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping.

Een knipoog naar het boerenleven

De boerderijwoningen doen, zoals de naam al aangeeft, denken aan de oude boerderijen van het Hollandse platteland. Kenmerkend zijn de grote kap en lage gootlijn met gedetailleerde afwerking. De twee boerderijwoningen hebben een gespiegelde indeling. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een separaat toilet en een complete badkamer inclusief tegelwerk en luxe sanitair. Op de bergzolder is genoeg opbergplaats.

Moderne schuurwoningen

De schuurwoningen van ‘De 14 Erven’ hebben onderhoudsvrije houtlook gevels en een sfeervolle uitstraling, maar zijn van binnen modern afgewerkt en comfortabel. Elke ‘schuur’ bevat twee woningen. Opvallend is de extra grote berging op de begane grond, die eenvoudig aangepast kan worden naar jouw behoefte; bijvoorbeeld als een extra slaapkamer of als uitbreiding van je woonkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een complete badkamer, inclusief tegelwerk en luxe sanitair. Een vlizotrap leidt naar de bergzolder.

De Graafschap

Het vriendelijke dorp Biddinghuizen heeft alle handige voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkels, supermarkten, de huisarts, een bibliotheek, diverse basisscholen en sportfaciliteiten. Aan de zuidoostelijke rand van het dorp ligt De Graafschap, een eigentijdse nieuwbouwwijk met een ruime opzet en een kindvriendelijk karakter. Hier woon je dicht bij het gezellige dorpsleven, maar ook dichtbij het weidse polderlandschap en de zonnige stranden van het Veluwemeer. Op de fiets ben je al binnen een paar minuten in het gezellige centrum.

Van der Steeg_Biddinghuizen De Erven_schuurwoningen
Van der Steeg_Biddinghuizen De Erven_voordeur schuurwoningen
Van der Steeg_Biddinghuizen De Erven_detail gevel
Swipe voor meer foto's

Verkopende partijen

De Makelaars van 5VOOR12
0321 – 386 286
www.5-voor-12.nl

Alpina Dronten
0321 – 313 774
www.alpina.nl

MAKELAARDIJ VAN DER LINDEN DRONTEN
0321 – 336 111
www.vanderlinden.nl

A
Contact_Anne_van_der_Steeg

Meer weten over dit project? Vraag het Anne!

Dit project is al opgeleverd, maar wellicht kan ik je helpen met een woning van een ander project.

Neem contact met mij op

Bekijk ook deze projecten