Urk De Grootmeester appartementen

De Grootmeester

G
Plaats

Urk

Architect

B+O Architecten

Project status

Afgeronde projecten

Bouwperiode

2020-2021

Plattegrond_De Grootmeester Urk

De Grootmeester: vierlaags appartementengebouw met 20 appartementen en 2 penthouses in de Oranjewijk op Urk

Luxe wooncomplex

Wonen in de gezellige Oranjewijk, in het nieuwe centrum van Urk, in een eigentijdse woning die van alle gemakken is voorzien. Dat kan in de nieuwe appartementen van ‘De Grootmeester’. Het vierlaagse gebouw biedt ruimte aan 20 luxe appartementen en 2 ruime penthouses. Het appartementencomplex is gelegen op de hoek van de Willem-Alexanderlaan en de Beatrixstraat, met uitzicht over een groenstrook en de Oranjewijk (fase 2).

Het complex is ontworpen met veel aandacht voor duurzaamheid. Zo is het gebouw volledig gasloos gebouwd, uitstekend geïsoleerd en is het dak voorzien van zonnepanelen. De warmtevoorziening komt van een energiezuinige warmtepomp, die in verbinding staat met de vloerverwarming. Dat betekent duurzaam en comfortabel wonen én profiteren van lage energielasten.

Van alle gemakken voorzien

De 20 appartementen hebben elk een oppervlakte van ongeveer 72 m2, verdeeld over een woonkamer met open keuken en aangrenzend balkon, twee slaapkamers, een badkamer, een techniekruimte en een separaat toilet. Op de begane grond beschik je over een eigen berging en eigen parkeerplaats. Verder kun je gebruik maken van een gemeenschappelijke ruimte.

Het gebouw is voorzien van een ruime parkeergelegenheid met een eigen parkeerplaats voor elk appartement. Het penthouse heeft beschikking over twee parkeerplaatsen. Daarbij zijn er extra parkeerplaatsen voor bezoekers aanwezig. Op de begane grond bevinden zich ook de bergingen en de gemeenschappelijke ruimte.

Van der Steeg_Urk De Grootmeester_zijaanzichten
Van der Steeg_Urk De Grootmeester appartementen_metselwerk
Van der Steeg_Urk De Grootmeester appartementen_balkon
Swipe voor meer foto's

Verkopende partijen

HL VASTGOED
0527 – 69 03 34
www.hlvastgoed.com

Alpina Emmeloord
0527 – 616 551
www.alpina.nu

A
Contact_Anne_van_der_Steeg

Meer weten over dit project? Vraag het Anne!

Dit project is al opgeleverd, maar wellicht kan ik je helpen met een woning van een ander project.

Neem contact met mij op

Bekijk ook deze projecten