Van der Steeg_Dronten Paint It Blue

Paint it Blue

B
Plaats

Dronten

Architect

F.P. Lahaye Architekt AVB.BNA

Project status

Afgeronde projecten

Bouwperiode

2020-2021

situatie Paint it Blue Dronten

Paint it Blue: aan de Pastorale in de nieuwe wijk Het Palet zijn 12 twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld en gerealiseerd

Paint it Blue

‘Paint it Blue’ is een nieuwbouwproject in Het Palet in Dronten. Het project bestaat uit 12 twee-onder-éénkapwoningen en vormen een mooie en energiezuinige aanvulling op het bestaande woningaanbod in Dronten.

Het Palet, aan de westkant van Dronten, is geen gewone nieuwbouwwijk. Voordat de eerste woningen werden gebouwd, is in Het Palet al een begin gemaakt met de openbare inrichting. Zo is met de aanleg van openbaar groen en wandelroutes in 2015 al een mooie basis gelegd voor een groene en duurzame wijk. Wonen in het groen krijgt extra betekenis doordat de wijk aan de zuidzijde op loopafstand ligt van het Wisentbos. Het centrum van Dronten ligt op 3 kilometer afstand en op de fiets ben je in 10 minuten tijd op het NS-station. Dichterbij de woningen vind je basisscholen, een gezondheidscentrum, sportvoorzieningen en het winkelcentrum Dronten-West.

Twee-onder-één-kapwoning

De moderne twee-onder-één-kapwoning aan de Pastorale is van alle comfort voorzien. Deze ideale gezinswoning is lekker ruim door de standaard uitbouw van 1,20m op de begane grond. Vanuit de keuken heb je toegang tot de perfect geïsoleerde berging. Ook buiten heb je de ruimte met een royale tuin op het zuiden, een achterom en de mogelijkheid om twee auto’s op eigen terrein te parkeren.

Het Palet is een wijk waar veel ruimte is voor openbaar groen tussen de woningen en woonblokken. Een beukenhaag aan de voorzijde van de woning zorgt voor een natuurlijke erfafscheiding. Elke woning heeft een geschakelde berging en door het achterpad is elke achtertuin bereikbaar. De woningen zijn gasloos en energieneutraal.

Van der Steeg_Dronten Paint It Blue_twee-onder-één-kapwoningen vooraanzicht
Van der Steeg_Dronten Paint It Blue_twee-onder-één-kapwoning
Van der Steeg_Dronten Paint It Blue_erkers
Van der Steeg_Dronten Paint It Blue_zijgevel
Swipe voor meer foto's

Verkopende partijen

De Makelaars van 5VOOR12
0321 – 386 286
www.5-voor-12.nl

Alpina Dronten
0321 – 313 774
www.alpina.nl

Makelaardij Van der Linden Dronten
0321 – 336 111
www.vanderlinden.nl

A
Contact_Anne_van_der_Steeg

Meer weten over dit project? Vraag het Anne!

Dit project is al opgeleverd, maar wellicht kan ik je helpen met een woning van een ander project.

Neem contact met mij op

Bekijk ook deze projecten