Van der Steeg_Dronten Paint It Yellow

Paint it Yellow

Y
Plaats

Dronten

Architect

F.P. Lahaye Architekt AVB.BNA

Project status

Afgeronde projecten

Bouwperiode

2019-2020

Situatie_Paint it yellow_Het Palet Dronten

Paint it Yellow: 28 starterswoningen (sociale koopwoningen) aan de Boerenkermis en Pastorale in de nieuwe wijk Het Palet

Paint it Yellow

‘Paint it Yellow’, een opvallende naam voor een bijzonder nieuwbouwproject. De 28 starterswoningen zijn namelijk ‘sociale koopwoningen’. De lage verkoopprijzen van deze woningen worden mogelijk gemaakt door de verlaagde grondprijzen die de gemeente Dronten voor deze woningen hanteert. Zo krijgen starters op de woningmarkt een kans om een betaalbare woning te kopen.

Paint it Yellow maakt deel uit van Het Palet, een nieuwbouwwijk aan de westkant van Dronten. In 2015 is in Het Palet al een begin gemaakt met het aanleggen van het openbaar groen en wandelroutes. Paint it Yellow wordt dus in bestaand aangelegd groen gebouwd. Wanneer je woning in Paint it Yellow straks af is, voelt het daardoor alsof je in een bestaande, groene wijk komt te wonen in plaats van in een nog kale nieuwbouwomgeving. Het Palet ligt op 3 kilometer van het centrum van Dronten. Op de fiets ben je in 10 minuten tijd op het NS-station van Dronten. Dichterbij de woningen vind je basisscholen, een gezondheidscentrum, sportvoorzieningen en het winkelcentrum Dronten-West.

Starterswoningen

Alle 28 starterswoningen worden inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd. Daarnaast is het mogelijk om op de zolder optioneel een derde slaapkamer te realiseren. Hoewel alle woningen aan de Boerenkermis dezelfde uitstraling en indeling hebben, is de rij met de bouwnummers 1 t/m 10 nét iets breder dan de overige woningen aan de Boerenkermis. Van de woningen aan de Pastorale zijn de hoekwoningen en enkele woningen in het midden 40 cm extra diep. Net als in andere delen van Het Palet is ook in Paint it Yellow het groen duidelijk in het straatbeeld aanwezig.

Van der Steeg_Dronten Paint It Yellow_sociale koopwoningen
Van der Steeg_Dronten Paint It Yellow_zijkant hoekwoning
Van der Steeg_Dronten Paint It Yellow_voorgevels
Swipe voor meer foto's

Verkopende partijen

De Makelaars van 5VOOR12
0321 – 386 286
www.5-voor-12.nl

Alpina Dronten
0321 – 313 774
www.alpina.nl

Makelaardij Van der Linden Dronten
0321 – 336 111
www.vanderlinden.nl

A
Contact_Anne_van_der_Steeg

Meer weten over dit project? Vraag het Anne!

Dit project is al opgeleverd, maar wellicht kan ik je helpen met een woning van een ander project.

Neem contact met mij op

Bekijk ook deze projecten