Wonen in Verbleu Warande Lelystad Van der Steeg

Wonen in Verbleu

V
Plaats

Lelystad

Architect

ZAAK VAN NN

Ontwikkelaar

Van der Steeg

Project status

Verwachte projecten

Bouwperiode

2024-2025

Situatieoverzicht Wonen in Verbleu Warande Groot Nooten Lelystad
Locatie

Nieuwbouwwijk Warande

Ons nieuwbouwproject ‘Wonen in Verbleu’ is onderdeel van het deelgebied Groot Nooten in de nieuwbouwwijk Warande in Lelystad. De woningen worden gerealiseerd aan de Torenvalktocht tussen het Elzenpark en het toekomstige Esdoornpark in. De natuurlijke zone die beide parkbossen met elkaar verbindt, vormt het groene hart van Groot Nooten. Door deze slimme groene zone wordt overtollig regenwater opgevangen, en droogte en hittestress wordt tegen gegaan.

Logo_WoneninVerbleu_Lelystad_VanderSteeg

Wonen in Verbleu

Met ons project ‘Wonen in Verbleu’ zullen wij in totaal 25 nieuwbouwwoningen realiseren. Een deel van de woningen heeft uitzicht op het park en een deel ligt richting de Torenvalktocht. Hier woon je dus echt tussen water en groen. Het project bestaat uit rijwoningen en verschillende twee-onder-één-kapwoningen.

Wonen in Verbleu Warande Groot Nooten Lelystad Van der Steeg levensloopbestendig
De woningen

Landelijke, dorpse bouwstijl

Ons project ‘Wonen in Verbleu’ bestaat uit 9 rijwoningen, 10 twee-onder-één-kapwoningen en 6 levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen. De woningen zullen een eigentijdse, landelijke dorpse bouwstijl krijgen. Blauwe gevelkleuren, hout en zadeldaken en forse dakoverstekken typeert dit project.

Rijwoningen

De rijwoningen kijken uit op de groene zone. De woningen hebben aan de voorzijde een luifel/veranda, waaronder je kunt genieten van de avondzon. De twee smalle hoge woningen op de hoek geven het blok een unieke uitstraling.

Twee-onder-één-kap met puntdak

De vier twee-onder-één-kapwoningen hebben een royale begane grond en twee verdiepingen. De oprit biedt mogelijkheid voor twee parkeerplaatsen.

Twee-onder-één-kap met lessenaarsdak

Deze bijzondere twee-onder-één-kapwoningen hebben een bijzondere indeling. De woning aan de linkerzijde is levensloopbestendig, met een slaap- en badkamer op de begane grond. De woning aan de rechterzijde is een tweekapper met drie woonlagen en de ingang aan de zijkant.

Sfeerimpressie
Wonen in Verbleu Warande Groot Nooten Lelystad Van der Steeg rijwoningen
Wonen in Verbleu Warande Groot Nooten Lelystad Van der Steeg
Wonen in Verbleu Warande Groot Nooten Lelystad Van der Steeg twee-onder-ene-kapwoningen
Swipe voor meer foto's
Planning
Zomer 2024
Start verkoop
Q1 2025
Verwachte start bouw
Verkopende partijen

Makelaardij Van der Linden Lelystad
0320 – 241 774
www.vanderlinden.nl

Aanmelden

Logo_WoneninVerbleu_Lelystad_VanderSteeg

Schrijf je in voor dit project!

Wonen in Verbleu

Binnenkort gaat de verkoop van start. Zou jij graag een woning willen in Groot Nooten? Meld je dan hieronder aan voor interesse. Dan ben jij als eerste op de hoogte zodra de woningen in verkoop gaan.

    Ik ben geïnteresseerd in:

    Bekijk ook deze projecten