Van der Steeg 61 woningen Woonkansen in Wetering Stadshagen

Woonkansen in Wetering

W
Plaats

Zwolle

Architect

De Bruin Architecten

Ontwikkelaar

Van Wonen

Project status

Afgeronde projecten

Bouwperiode

2019-2020

Situatieschets_Breezicht_Stadshagen

In opdracht van Van Wonen de realisatie van 46 rijwoningen, 12 tweekappers en 3 vrijstaande woningen Breezicht Stadshagen

Zie jij jouw Woonkans in Wetering?

Aan de heerlijke groene, waterrijke rand van Stadshagen komen 61 nieuwe woonkansen. Wonen in Wetering is bijzonder comfortabel en binnenkort bereikbaar.

Aan de rand van de jongste wijk van Stadshagen, Breezicht, ten noorden van de Stadshagenallee, tussen Sportpark De Verbinding en de Milligerplas, ontwikkelen wij een prachtig project waar duurzaam, klimaatbestendigheid en energieneutraal wonen centraal staat. VanWonen heeft hier 30 tussenwoningen, 16 hoekwoningen, 12 twee-onder-één-kapwoningen en drie vrijstaande woningen ontwikkeld. Een gedifferentieerd woningaanbod in een ruim opgezette nieuwe wijk nabij de Milligerplas. Alle voorzieningen vind je om de hoek. Een volledig winkelaanbod, scholen, de sportvelden, een kinderdagverblijf, het is er allemaal. Je woont hier buiten in een wijk vol eigenheid en openheid. Net even anders, aan de groene rand van Stadshagen. Levendigheid en natuur ontmoeten elkaar.

Stadshagen

Je kent Stadshagen vast als die nieuwbouwwijk van Zwolle. Stadshagen ondertussen uitgegroeid tot een zeer complete en gezellige wijk met veel voorzieningen. Er is een zeer uitgebreid aanbod aan scholen, winkels en een zwembad. Het woningaanbod in Stadshagen is ongekend veelzijdig. Stadshagen biedt stad en polder, binnen en buiten, stad en wijk, winkelen en cultuur, jong en oud, alleen en samen. Pak je luchtbed en sta zó op het strand. Neem een zomerse duik, leer windsurfen of settel je met een lekker glas wijn op het terras van grand café Milligers.

Van der Steeg twee-onder-één-kapwoningen Woonkansen in Wetering Stadshagen
Van der Steeg rijwoningen Woonkansen in Wetering Stadshagen
Van der Steeg woningen Woonkansen in Wetering Stadshagen
Van der Steeg vrijstaande woningen Woonkansen in Wetering Stadshagen
Swipe voor meer foto's

Verkopende partijen

VanWonen
038 – 303 3600
www.vanwonen.nl

A
Contact_Anne_van_der_Steeg

Meer weten over dit project? Vraag het Anne!

Dit project is al opgeleverd, maar wellicht kan ik je helpen met een woning van een ander project.

Neem contact met mij op

Bekijk ook deze projecten