v

Werken bij

Van der Steeg als werkgever

Van der Steeg_als werkgever

Een (h)echt familiebedrijf

Wat 100 jaar geleden begon als een familiebedrijf is dat vandaag de dag nog steeds. Daarin ligt voor een belangrijk deel onze kracht. Veel medewerkers en familieleden werken al jaren in het bedrijf. Dit zorgt voor een stabiele en sociale bedrijfscultuur. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de werkgelegenheid van onze medewerkers, wij zijn dan ook zeer loyaal. Ook speelt vertrouwen een grote rol. Ons familiebedrijf wordt goed bestuurd, omdat het bij ons ontbreekt aan formele structuren. We hebben korte communicatielijnen, wat door onze medewerkers extra wordt gewaardeerd.

Onze expertise

Door onze focus op de lange termijn en op onze medewerkers loopt kostbare kennis minder snel de deur uit. Zelf beschikken wij over veel kennis, die van generatie op generatie is overgedragen en via studie is verkregen. Het vertrouwen en de hiërarchie in de familie zorgen voor snelle besluitvorming. Er wordt bij ons niet gezaagd aan de stoelpoten op kantoor, zagen gebeurt bij ons alleen op de bouwplaats. Natuurlijk willen we mooie projecten opleveren, maar dit mag nooit ten koste gaan van onze mensen.

“Wij worden er blij van als onze medewerkers blij zijn. Daarin zit voor ons het werkgeluk” – Berend Jan van der Steeg

Meer dan alleen rendement

Bij Van Der Steeg houden we van harmonie. Als familiebedrijf zetten wij ons neer als een toegankelijk en mensgericht bedrijf. We hebben oog voor elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen bij ons op z’n plek zit. Onze medewerkers omschrijven ons als zorgzaam voor het personeel. Het draait niet alleen om rendement. Het is dan ook niet voor niets dat het gemiddelde dienstverband met 15,5 jaar heel hoog ligt. En daar zijn we best trots op.

r
Richard Evertze_Medewerkers aan het woord

Onze medewerkers

"Eerlijk gezegd vind ik dit een fantastisch bedrijf" - Richard Evertze

Lees verder